Etter at Eiendom Norge gikk inn som heleier av Eiendomsmeglerskolen har oppmerksomheten hovedsakelig vært siktet inn at kursene skal holde høyeste kvalitet.

- Eiendomsmeglerskolen samarbeider med noen av de dyktigste fagpersonene bransjen har å by på for å sikre at vi tilbyr kurs av topp standard, sier «rektor» ved Eiendomsmeglerskolen, Eiendom Norges fagsjef, Hanne Nordskog-Inger.

Flere medlemmer av Eiendom Norges Fagutvalg har bidratt til å kvalitetssikre kursene som blir levert på Eiendomsmeglerskolen.

Fremgang

Via tjenesten kan alle norske eiendomsmeglere når som helst og hvor som helst med digitale kurs gjennomføre godkjent lovpålagt etterutdanning.

I 2019 ble det delt ut 10 000 etterutdanningspoeng via siden.

- Det har vært et jevnt tilsig gjennom hele året med 2000 gjennomførte etterutdanningspoeng i årets tre første kvartaler. I fjerde kvartal ble det delt ut hele 4000 poeng til eiendomsmeglere som trengte de siste poengene for å fylle kravet til antall poeng før utgangen av året, sier daglig leder i Eiendomsmeglerskolen Eirik Hevrøy.

Variert bruk

- I 2019 delte vi ut 25 prosent flere poeng enn året før. Det er hva jeg kaller vekst, sier en fornøyd Hevrøy.

Det ble i fjor strømmet totalt cirka 400 000 minutter av kursene til Eiendomsmeglerskolen sammenliknet med cirka 320 000 minutter i 2018.

- Det er fortsatt klart flest som strømmer via pc sin, men vi ser at fler og fler strømmer via nettbrett, og hele 17 prosent av det totale antallet i fjor ble strømmet på nettopp nettbrett. Dette viser at meglere benytter seg av fleksibiliteten som Eiendomsmeglerskolen tilbyr. Og det jo også nettopp dette som er hensikten, avslutter Hevrøy.