Prisene i Trondheim har utviklet seg likt som i landet under ett.

De siste 12 månedene har boligprisene steget med 7,7 prosent. Regionen har en marginalt svakere prisutvikling enn landet for øvrig hvor 12 måneders veksten er på 7,9 prosent. Det er likevel å regne som en sterk utvikling.

Det ble i april solgt 531 boliger i Trondheim. Det er en oppgang på hele 33,4 prosent sammenlignet med samme måned i fjor.

Gjennomsnittlig salgstid i april i Trondheim var 21 dager, mot 33 dager i landet under ett. Gjennomsnittsboligen i Trondheim koster nå kroner 2.790.000,-.

Ytterligere informasjon: Komplett statistikk kan lastes ned på www.eiendomnorge.noFølg Eiendom Norge på twitter @eiendomsmegling #boligprisstatistikken.

Ta kontakt med våre lokale pressekontakter for kommentarer om boligmarkedet regionalt. 

For kommentarer nasjonalt:

Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør, mobil 907 24 999

Leif. J. Laugen, styreleder, mobil 99 24 06 90

Om Eiendomsmeglerbransjens boligprisstatistikk:

Statistikken er et samarbeid mellom Eiendom Norge, Eiendomsverdi og Finn.no. Statistikken er utarbeidet etter siste måneds slutt og omfatter boliger som annonseres på Finn.no. Det innebærer cirka 70% av alle boliger som omsettes i Norge i løpet av et år. Viderepublisering i media, kundebrev, analyser o.l. er tillatt for utdrag eller deler av Eiendomsmeglerbransjens boligprisstatistikk ved angivelse av Eiendom Norge, FINN og Eiendomsverdi AS som kilde.