Marianne Sodeland er jurist, og kommer fra stillingen som kvalitetssjef og assisterende direktør i Aktiv Eiendomsmegling.

– Jeg har hatt ti veldig lærerike, utfordrende og morsomme år i Aktiv Eiendomsmegling og Eika-gruppen, og tar med meg mye god erfaring inn i jobben som leder for RE/MAX Norge.

– Etter å ha sett hva RE/MAX har fått til i andre land, er det med en god dose ærefrykt jeg går inn i oppgaven. Jeg ser det som en unik mulighet å få lov å være med å bygge en helt ny eiendomsmeglerkjede i Norge, og samtidig ha et sterkt internasjonalt nettverk i ryggen, sier Sodeland i en pressemelding.

Store ambisjoner

– Vi har ambisjoner om å bli en betydelig aktør i den norske eiendomsbransjen. I løpet av de kommende årene har vi planer om å åpne 20-30 kontorer i Norge, sier Jon Zürcher, styreleder hos RE/MAX Norge.

– Vi ønsker å vokse i riktig tempo. Det viktigste er kvaliteten, både på menneskene, prosessene og tjenestene. Derfor er vi veldig glade for å ha fått Marianne Sodeland med på laget. Hun har sterk faglig kompetanse og er en kjent arbeidskapasitet innen norsk eiendomsbransje. Med hennes erfaring vil hun bidra sterkt til å bygge opp RE/MAX i Norge, sier Zürcher.

RE/MAX har mer enn 110 000 meglere og 7 000 franchisetakere i over 100 land. I Norge har RE/MAX allerede åpnet kontorer i Bergen, og planlegger nye kontorer i Follo og Kristiansand.

Ut av fagutvalg

I tillegg til stillingen i Aktiv har Sodeland sittet i fagutvalget til Eiendom Norge. Fagutvalget diskuterer viktige bransjesaker og er et viktig organ. Sodeland trekker seg nå ut av fagutvalget og blir erstattet av Stine Hjallum fra Aktiv Eiendomsmegling.

– Vi ønsker Marianne lykke til videre, og gleder oss nå til å få Stine inn i fagutvalget, sier fagsjef i Eiendom Norge, Hanne Nordskog Inger.