Karsten Onsrud (46) er ansatt som ny adm.dir. og kjedeleder i Aktiv Eiendomsmegling. Karsten er et kjent navn i bransjen, med mer enn 20 års erfaring fra eiendomsmegling, ledelse og kjededrift i Eiendomsmegler Krogsveen.

– Jeg er svært glad for at Karsten har takket ja til jobben som Adm.dir. i Aktiv Eiendomsmegling. Karsten har lang erfaring fra eiendomsmeglingsbransjen og bringer med seg bred kompetanse på mange områder. Karsten er en fremoverlent person med stort kundefokus som passer meget godt med verdiene til Aktiv.  Jeg ser frem til å jobbe med Karsten og er overbevist om at han vil bidra til å styrke Aktiv-kjeden, sier styreleder i Aktiv Eiendomsmegling, Finn Magnus Rogne-Hansen i en pressemelding.

Rogne-Hansen har sittet i styret i Eiendom Norge i fem år, og vil nå også der bli erstattet av Onsrud.

– Det er mange flinke folk i Aktiv og jeg gleder meg til å bli kjent med både lokalkontorene og kjedeledelsen. Det at kjeden er eid av lokalbankene i Eika Alliansen representerer også en styrke med et stort potensial. Jeg ser frem til å utvikle kjeden videre sammen med nye kollegaer så nå er det bare å brette opp ermene og ta fatt på oppgaven, avslutter Karsten i pressemeldingen.

Onsrud tiltrer i stillingen 20. september.