Eiendom Norge tar nå suksessen med podkasten Boligbobla videre, og lanserer Boligbobla TV i forbindelse med den månedlige pressekonferansen for Eiendom Norges boligprisstatistikk.

- Podkasten Boligbobla som vi har laget sin 2019 er blitt en av landets største uavhengige økonomi-podkaster.

- Nå skal vi også lage Boligbobla TV i vårt eget nybygde tv- og podkast studio, sier sjef for kommunikasjon og politikk Erik Lundesgaard, som er programleder for podkasten og tv-sendingen.

Boligbobla Studio. Foto. Eiendom NorgeFra Boligbobla Studio. Foto: Eiendom Norge.

Månedlig tv-sending

Fra mars 2023 sender Eiendom Norge Boligbobla TV med boligprisstatistikken på eiendomnorge.no og i sosiale medier.

 - Sendestart er klokken 10.30 med aktuelle gjester i Boligbobla Studio i Eiendom Norges lokaler, før vi setter over til pressekonferansen for boligpristatistikken kl. 1100 med Eiendom Norge-direktør Henning Lauridsen, sier han. 

- Etter pressekonferansen fortsetter vi studio-sendingen med en oppsummering frem til kl. 11.30.

Styreleder i Eiendom Norge Grethe W. Meier. Foto: Johnny Vaet Nordskog.Styreleder i Eiendom Norge og administrerende direktør i Privatmegleren Grethe W. Meier. Foto: Johnny Vaet Nordskog.

Meier og Randa er første gjester

Sjef for kommunikasjon og politikk Erik Lundesgaard er programleder for strømmesendingen med aktuelle gjester fra boligmarkedet i studio.

 - I første sending er administrerende direktør i Privatmelgeren og styreleder i Eiendom Norge Grethe W. Meier og konserndirektør for boligutvikling storby i OBOS Ingunn Andersen Randa gjester, forteller han.

- Boligmarkedet er aldri kjedelig og etter boligprisfallet høsten 2022 er det stor spenning knyttet til den videre utviklingen i boligmarkedet.

- Med boligprisfallet har også nyboligsalget fått seg en knekk og vi tikker nå inn mot den laveste boligbyggingen siden finanskrisen. Da er det høyaktuelt med landets største boligbygger i studio representert ved ny konserndirektør for boligutvikling Storby Ingunn Andersen Randa, avslutter Lundesgaard.

Konserndirektør for Boligutvikling Storby i OBOS Ingunn Andersen Randa. Foto: Åsmund Holien Mo.
Konserndirektør for Boligutvikling Storby i OBOS Ingunn Andersen Randa. Foto: Åsmund Holien Mo.