Eiendom Norge har sammen med Finn Eiendom gjennomført fem flotte arrangementer, der eiendom og innovasjon har stått i fokus. De siste årene har konferansen fylt opp alle benkeradene, det er derfor nødvendig å utvide kapasiteten for å sikre at alle som ønsker det får deltatt.

– Vi tror at et av landets flotteste hoteller vil gi en glimrende ramme for den flotte konferansen dette har blitt, sier administrerende direktør Christian Vammervold Dreyer i Eiendom Norge.

Programmet er allerede under utarbeidelse og vi kan garantere at det også i 2016 blir et spennende og bredt sammensatt program. Konferansen har etablert seg som den viktigste møteplassen for eiendomsmeglingsbransjen og bransjens viktigste samarbeidspartnere og relasjoner.

– Vi har som mål at konferansen skal utvide horisonten til deltagerne, samt at vi gjennom våre foredragsholdere bidrar til at man får utfordret etablere rutiner og sannheter. Dessuten er jo dette en arena der man skaper positive relasjoner. Eiendom Norge konferansen skal både være en faglig og sosial møteplass, sier Dreyer.

Nytt av året er at vi dagen før vil gjennomføre vårt Fagforum – eiendomsmeglingsbransjens viktigste faglige møteplass (tidligere Forum for kvalitetssjefer).

Hold av datoen 10. mars allerede nå. Vi kommer tilbake med enda mer informasjon