Eiendomsmegler1 har utarbeidet tjenesten visomharsolgt.no, hvor boligselgere kan søke etter tidligere kunder og finne megler i eiendomsmeglerkjeden.

Ved å søke på postnummer ditt vil du kunne finne folk i nabolaget som har solgt boligen sin og som gir en referanse til en eiendomsmegler ansatt i Eiendomsmegler1.

– Å selge hjemmet sitt er en stor og viktig beslutning. Vi har laget denne tjenesten for å gjøre valg av megler lettere for forbrukeren, sier markedsjef Line Arndt Bjercke Eiendomsmegler1 Oslo og Akershus.

– I stedet for å overbevise markedet om at vi er det beste valget, har vi tilrettelagt for boligselgerne å få dialog med våre tidligere kunder. På nettsiden kan de spørre naboer eller venner på Facebook om råd. Kontakten er privat, og slik kan de få gode tips fra andre som har vært i en lignende situasjon tidliger.

– Vi har på bare to uker fått over tusen tidligere kunder tilgjengelig på visomharsolgt.no. De får ikke betalt for å være der, og de behøver ikke være fornøyd med oss tidligere. Snarere ønsker disse å gi folk trygghet i meglervalget. Slik sett er dette en positiv åpen tjeneste for alle. Det er klart dette er risikabelt, men vi har valgt å ta sjansen på å være transparante, nettopp fordi vi hele tiden jobber hardt for at kundene skal være fornøyde med den jobben vi gjør i hvert eneste boligsalg, sier foretningsutvikler Jørgen Hellestveit, som sammen med Arndt Bjercke har vært pådriverne for prosjektet.