– Eiendomsbransjen lever av gode nettverksrelasjoner. Eiendomsbransjen har manglet en arena av denne typen, der næringen samles på tvers av de ulike nisjene. Spesielt positivt synes vi det er at de samler den yngre generasjonen, vi tror på at man gjennom disse kanalene vil skape en stor verdi for deltagerne, sier administrerende direktør i Eiendom Norge Christian Vammervold Dreyer.

Ung i Næringseiendom ble startet høsten 2014, og har så langt i 2015 gjennomført to faglige og sosiale arrangementer.  I dag består nettverket av over 250 profesjonelle eiendomsaktører; eiendomsinvestorer, eiendomsutviklere, næringsmeglere, transaksjonsmeglere, investorer, juridiske rådgivere, tekniske rådgivere, finansielle rådgivere, investeringsbanker og syndikeringsaktører, myndigheter og mediehus er representert. Tittel/funksjonsspennet strekker seg fra regnskapsassistenter, meglere og advokater til investeringsdirektører.

Det stilles som krav til medlemskap at den enkelte er under 35 år og har sitt daglige virke i næringseiendomsrelatert virksomhet.

– Mottakelsen har vært enorm og overveldende. Vi er veldig ydmyke overfor den viktige jobben vi nå har med å sørge for at nettverket forblir nøytralt og videre jobbe mot å skape kredibilitet for nettverket utad gjennom fire vellykkede treff i år, før vi til neste år formelt tar stilling til hvordan vi i dybden skal organisere medlemsmassen, sier Salman Saeed, som er leder i Ung i Næringseiendom til Boligmani. Salman jobber i Linstow.

Eiendomsverdi og Eiendom Norge vil torsdag 22.oktober være arrangør av en samling i foreningen i Eiendom Norge sine lokaler i Grev Wedels plass 5. Det vil da være et makroforedrag med henblikk på eiendom av Harald Magnus Andreassen i Swedbank, en markedsoppdatering fra Gunnar Selbyg i DNB Næring og et foredrag om bolig- og prosjektmarkedet av Christian Vammervold Dreyer i Eiendom Norge og fra Eiendomsverdi.

– Vi ser frem til en interessant og hyggelig ettermiddag og kveld med generasjonen som kommer til å prege eiendomsbransjen fremover, avslutter Dreyer.