Eiendomsmeglerskolen

Meny

Samarbeidspartnere

hgd9mqwpjd7diordjboz

Norges største markedsplass, FINN.no AS ble etablert i mars 2000. FINN.no har spesialisert seg på annonser og tjenester for kjøp og salg mellom privatpersoner, samt små og store bedrifter. Hvert år tilbringer hver nordmann i gjennomsnitt 21 timer hos oss. Det blir publisert i overkant av 4 millioner annonser på FINN hvert år.

Besøk Finn her

Eiendomsverdi_logo_292

EIENDOMSVERDI er et selskap som overvåker og registrerer aktivitet og utvikling i de norske eiendomsmarkedene. Våre databaser inneholder informasjon om alle landets eiendommer, og vi har til en hver tid oversikt over prisbildet i et hvert markedsområde. Selskapet tilbyr leveranser av verdiøkt eiendomsinformasjon som er tilgjengeliggjort og tilpasset for våre kunder gjennom ulike applikasjoner og integrasjonsgrensesnitt.

Besøk Eiendomsverdi her

last ned

Ambita er landets ledende aktør innen bearbeiding og formidling av eiendomsinformasjon og geografiske data.

Besøk Ambita her

Skjermbilde

 

 

 

Protector forsikring er et skandinavisk selskap som er notert på Oslo børs. Vi har hatt rask og lønnsom vekst siden starten i 2004. Selskapet leverer landbaserte forsikringer til bedrifter og offentlige virksomheter, og distribuerer produktene gjennom utvalgte forsikringsmeglere. I det norske markedet selger vi også eierskifteforsikring via eiendomsmeglere og advokater som har en avtale med Protector.

Besøk Protector her

Skjermbilde

 

 

 

HELP Forsikring er det eneste forsikringsselskapet i Skandinavia med advokathjelp som spesialområde. Help tilbyr rettshjelpsforsikringer innen sentrale rettsområder i Norge, Sverige og Danmark. Siden starten i 2005 har HELP Forsikring håndtert mer enn 70.000 saker.

Besøk Help her

 

headerlogo

Forsikringsmegler Norwegian Broker og storaksjonær Söderberg&Partners er ett av nordens største forsikringsmeglerselskap.
Våre oppdragsgivere er mellomstore og store bedrifter, organisasjoner og sammenslutninger av slike i Norge og Norden.

Norwegian Broker er en uavhengig forsikringsrådgiver og forsikringsmegler, som sammen med vårt ”søsterselskap” Norwegian Claims Link, kan tilføre våre oppdragsgivere betydelig merverdi gjennom innovasjon, kontroll over risikoforholdene, styrket forhandlingsposisjon og betydelig utvidet konkurranse.

Besøk Norwegian Broker her

 

dn-logo
Dagens Næringsliv (forkortet DN) er en norsk dagsavisen og den tredje største avis i Norge, målt i opplagstall. Avisen ble etablert i 1889 som avis for sjøfartsnæringen, og utkom tidligere, fram til 1987, under navnet Norges Handels og Sjøfartstidende, populært kalt «Sjøfarten».

logo_EMS

Eiendomsmeglerskolen er en nettbasert utdanningsportal for etterutdanning av eiendomsmeglere.